Huawei Consumer BG Ukraine оголошує старт попередніх замовлень на Nova 2



14 липня 2017 р. [прес-релiз] – Підрозділ Huawei Consumer BG Ukraine оголошує старт попередніх замовлень на новий смартфон Nova 2. 20-мегапіксельна селфі-камера з просунутим режимом портретної зйомки та подвійна основна камера особливо порадують молодих любителів якісної мобільної фотографії. Для споживачів, які придбають Nova 2 за попереднім замовленням, компанія підготувала спеціальний подарунок-набір, що складається з фітнес-трекера, двох кілець-тримачів і селфі-палки.

Селфі нової якості

Huawei Nova 2 – це прорив в області селфі-фото. 20-мегапіксельна фронтальна камера оснащена функцією 3D-розпізнавання обличчя та технологією автоматичного поліпшення зображення Beauty 4.0 для створення чудових і точних автопортретів. Вона автоматично поліпшує колір шкіри, усуваючи дрібні недоліки. Підсвічування екрана з 11 спеціальними режимами і діафрагма f2.0 дозволяють отримувати чіткі знімки навіть в умовах слабкого освітлення. Функція художнього розмиття фону (ефект «боке») і режим 3D-панорами зроблять зображення ще більш привабливими, а режим зйомки за допомогою жестів і автотаймер на 2 секунди спростять процес фотографування.

Прекрасна подвійна камера

Високоякісна камера для селфі доповнена чудовим основним фотомодулем. Він складається з двох камер із різною роздільною здатністю: 12-мегапіксельна ширококутна світлосильна (f1.8) оптика дозволяє захоплювати в кадр більше простору, тоді як 8-мегапіксельна відповідає за чіткість передачі об’єктів на відстані. Ефект накладення в результаті дає чіткий і деталізований знімок. Функція перефокусування після зйомки з одного об’єкта на інший допомагає отримувати зображення з різними візуальними ефектами.

Музика Hi-Fi

У Huawei Nova 2 використаний Hi-Fi чип AK4376a і підсилювач, які мінімізують викривлення, шуми та інші перешкоди при обробці звуку, роблячи його максимально наближеним до оригінального звучання. Аудіоалгоритм Histen, розроблений Huawei у партнерстві з володарем премії «Греммі» Райнером Міллардом, подарує користувачам незрівнянний досвід прослуховування улюблених треків.

Швидкість зарядки

За автономну роботу Huawei Nova 2 відповідає батарея ємністю 2950 мА*г. Але якщо смартфон все-таки розрядився, всього 10 хвилин зарядки забезпечать вам більш двох годин розмов, а за 1 годину 40 хвилин акумулятор зарядиться повністю.



Елегантний дизайн, сучасні технології

Huawei Nova 2 має 5-дюймовий дисплей Full HD, поміщений у легкий цілісний металевий корпус. Новинка оснащена енергоефективним процесором виробництва Huawei – Kirin 659, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Працює Nova 2 під керуванням ОС Android 7.0 з фірмовим інтерфейсом EMUI 5.1, який зробить користування смартфоном надзручним. До того ж розблокувати девайс за допомогою поліпшеного сенсора відбитка пальця можна всього за 0,3 секунди. Одним дотиком сенсора також можна робити селфі та відповідати на телефонні дзвінки.

Вже скоро у продажу

На українському ринку Huawei Nova 2 буде представлений у трьох кольорах: чорному, золотому та синьому.

Новинка доступна для попереднього замовлення з 14 липня по 3 серпня на сайтах роздрібних мереж «Алло»,«ТТТ», «ФОКСТРОТ», Цитрус, COMFY, Eldorado, MOYO, Rozetka. А в широкому доступі в українських роздрібних мережах і фірмових магазинах Huawei у ТРЦ Dream Town і ТРЦ Lavina Huawei Nova 2 з’явиться 4 серпня.

Рекомендована вартість моделі – 11 999 грн.

 



Комментарии 0